اگر از کاربران دوربینهای مداربسته O-KAM Pro هستید، ممکن است در برخی شرایط نیاز داشته باشید حساب کاربری خود را حذف کرده و یک حساب جدید ایجاد کنید. این موضوع معمولاً زمانی اهمیت پیدا میکند که:
- لوکیشن (Location) اشتباهی هنگام ثبتنام انتخاب شده باشد.
- بخواهید با ایمیل جدید حساب کاربری بسازید.
- قصد تغییر کشور (Region) حساب را داشته باشید.
- به دلیل برخی مشکلات ارتباطی یا خطاهای نرمافزار نیاز به ایجاد حساب جدید داشته باشید.
در این مقاله، نحوه حذف کامل حساب کاربری O-KAM Pro را به صورت مرحلهبهمرحله آموزش میدهیم.
⚠️نکته مهم: حذف حساب کاربری با حذف دوربین از برنامه متفاوت است. در این آموزش، منظور حذف کامل اکانت O-KAM Pro است، نه حذف دستگاه از لیست دوربینها.
قبل از حذف حساب کاربری این نکات را بدانید
قبل از حذف اکانت، به موارد زیر توجه کنید:
- تمام دوربینهای متصل به آن حساب از دسترس شما خارج میشوند.
- در صورت نداشتن اطلاعات ورود، امکان بازیابی حساب وجود نخواهد داشت.
- اگر دوربین فقط روی همین حساب ثبت شده باشد، پس از حذف اکانت باید دوباره آن را به حساب جدید اضافه کنید.
- در صورتی که دوربین قبلاً با حساب دیگری Bind شده باشد، ابتدا باید از همان حساب حذف شود.
آموزش حذف حساب کاربری O-KAM Pro / دلیت اکانت (Delete Account)
مراحل حذف حساب به ترتیب زیر است:
مرحله اول
وارد نرم افزار O-KAM Pro شوید و از قسمت پایین صفحه وارد بخش Me یا Mine شوید. حالا وارد قسمت Account & Security شوید.
مرحله دوم
گزینه Delete Account یا Cancel Account را انتخاب کنید.
مرحله سوم
در صفحه باز شده در انتهای صفحه گزینه Apply for cancellation را انتخاب نمایید تا درخواست برای سرور ارسال شود حال باید جهت ادامه و تکمیل فرایند، کد تأیید ارسال شده به ایمیل یا شماره موبایل خود را وارد کنید. در ادامه حذف حساب را تأیید کنید.
پس از تأیید، حساب کاربری شما حذف خواهد شد.

اگر گزینه Delete Account وجود نداشت چه کنیم؟
در برخی نسخههای نرم افزار O-KAM Pro این گزینه نمایش داده نمیشود.
در این شرایط پیشنهاد میشود:
- ابتدا نرم افزار را به آخرین نسخه بروزرسانی کنید.
- مجدداً مسیر فوق را بررسی نمایید.
- اگر همچنان گزینه حذف حساب وجود نداشت، از طریق پشتیبانی O-KAM Pro درخواست حذف حساب خود را ثبت کنید.
بعد از حذف حساب چه کاری انجام دهیم؟
در صورتی که قصد دارید دوباره از دوربین استفاده کنید، یک حساب کاربری جدید ایجاد نمایید.
برای کاربران ایران پیشنهاد میشود هنگام ساخت حساب، یکی از لوکیشنهای زیر انتخاب شود:
- 🇦🇪 United Arab Emirates (UAE)
- 🇬🇧 United Kingdom (UK)
بر اساس تجربه بسیاری از کاربران، این دو لوکیشن معمولاً ارتباط پایدارتری با سرورهای O-KAM Pro برقرار میکنند.
سوالات متداول
آیا با حذف حساب، تنظیمات دوربین پاک میشود؟
خیر. حذف حساب باعث ریست شدن دوربین نمیشود، اما برای اضافه کردن مجدد دوربین ممکن است لازم باشد آن را از حساب قبلی Unbind کرده یا در برخی موارد ریست کارخانهای کنید.
آیا بعد از حذف حساب میتوان همان ایمیل را دوباره ثبت کرد؟
در بیشتر موارد بله، اما ممکن است لازم باشد چند دقیقه تا چند ساعت صبر کنید تا اطلاعات حساب قبلی از سرور حذف شود.
آیا میتوان لوکیشن حساب را تغییر داد؟
خیر. در حال حاضر لوکیشن انتخابشده هنگام ثبتنام قابل تغییر نیست و برای انتخاب کشور جدید باید یک حساب کاربری جدید ایجاد کنید.